WORKSHOPS

Er zijn nu geen workshops meer!!

Er zijn diverse workshops mogelijk. hieronder ziet u de mogelijkheden. Alle workshops duren ongeveer 1,5 uur, en zijn inclusief 2 kopjes koffie of thee met een plakje pompoencake.  En natuurlijk het gebruik van de benodigde materialen.

herfst krans maken:

Van een strokrans ,maken we een kleurrijke  herfst krans. We omringen de krans met mos en of tillansia. en daarna Versieren met diverse herfstmaterialen, die op dat moment beschikbaar zijn.

De prijs : €17,50

Bloemstuk in een pompoen:

We gaan een bloemstuk maken in een pompoen. De pompoen wordt eerst uitgehold, en goed schoon gemaakt van binnen. Als er snijbloemen in gaan komt er eerst oasis in. Een vaasje of blikje kan ook. Daarna steek je de bloemen tot een mooi boeketje.  Zodra je in een pompoen gaat snijden, zijn ze beperkt houdbaar.

De prijs is vanaf 12,50 . Dit is inclusief pompoen,  oasis, bloemen en diverse decoratie, die op dat moment beschikbaar zijn.


Halloween pompoen uithollen

We gaan de Halloween pompoen uithollen en goed schoon maken van Binnen. Alle pitjes en draden moeten er goed uit zijn. Dan kun je het gezicht of figuur erop tekenen, en snijden maar. 

De prijs voor deze workshop is vanaf 6,50. Dit is inclusief pompoen en waxinelichtje.

klein: €6,50

middel: € 8,50

groot: €10,50

Lantaarn maken:

Van een (gedroogde)pompoen kun je ook nog een lantaarn maken. We boren dan gaatjes in de pompoen, en er kan een kaarsje in. De pompoen kan dan natuurlijk ook nog mooi geverfd worden.

De prijs voor deze workshop is vanaf 8,50. Dit is inclusief pompoen en waxinelichtje.

Je kunt er ook voor kiezen om de bloemen erop te lijmen. Dan gebruiken we vetplantjes of (droog)bloemen. Het voordeel hiervan is, dan het langer goed blijft. Zodra je in de pompoen gaat snijden, is deze maar beperkt houdbaar.  

Hieronder zijn nog een aantal voorbeelden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.