POMPOENSOEP

Voor de mensen die om wat voor reden dan ook, niet in de gelegenheid zijn om zelf pompoensoep te maken, is Lia al vast begonnen. De pompoenen zijn klein gemaakt, en gestoomd. Met als ingrediënten alleen pompoen en water. Daardoor gaat er niet van het product verloren, en blijft het lang goed. U proeft de pure pompoen, en kunt het na smaak aanvullen. Bij elke pot zit een basis recept. Maar natuurlijk kunt u allen naar smaak of wens toevoegen.

We hebben deze basis voor soep is gemaakt van twee verschillende  pompoen : Sweet grey en Uchiki kuri.

Er zit alleen water bij, en verder geen andere producten. Door middel van Stomen, is het lang houdbaar gemaakt, En blijft de smaak bewaard.Dit recept is een voorbeeld. U kunt natuurlijk naar smaak ingrediënten toevoegen, of juist weg laten. Bij beide potten zit een recept.

De potten verkopen we aan huis. Vanaf Augustus 2019 zijn ze 24/7 verkrijgbaar door midden van een automaat/ soephuisje.  U kunt gewoon langs komen. Maar wilt u zeker zijn dat er iemand is, dan kunt u beter even bellen.  Mailen of een berichtje sturen mag natuurlijk ook.

We hebben altijd soep op voorraad, maar als u een grotere partij wil, dan graag even contact opnemen met Lia: 06-24278067


De prijs van een pot basis voor pompoensoep is 3,95