NIEUWS

19-02-2021:
Het pompoen seizoen is nog lang niet begonnen, maar wij zijn er volop mee bezig. Nieuwe rekken maken voor de Halloween pompoenen. En ook zijn we bezig met een ruimte in te richten, waar we samen kunnen uithollen, inpakken of bloemstukken maken. We zullen het komende seizoen dan ook vaker aanwezig zijn. 


02-01-2021:

Wij wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar! 

De pompoentijd is helaas alweer afgelopen, dus we hebben op dit moment geen eetbare pompoenen meer te koop. Wel is het nog mogelijk om basis voor pompoensoep te halen. We hebben twee verschillende pompoenen gepureerd en ingevroren zodat u toch nog een lekkere pompoensoep kan maken. Deze pompoenen zijn de Sweet Grey en Uchiki Kuri. De basis voor pompoensoep is in twee maten beschikbaar. Een kleine emmer voor 2/3 personen voor 2,95 euro en een grote emmer voor 4/5 personen voor 4,95 euro. 

16-10-2020:

We hebben weer volop Halloween pompoenen. Deze zijn erg leuk om als sier weg te leggen in de tuin, vooral voor Halloween natuurlijk.  Maar ook leuk om uit te hollen. Zo kun je toch nog iets leuks gaan doen in de herfstvakantie, en dat kan gewoon thuis. We hebben verschillende maten, dus keuze genoeg. 

05-09-2020:

De eetbare pompoenen zijn dit jaar later dan verwacht. We hebben al een paar soorten in de verkoop.  De meest bekende, uchiki kuri verwachten we in de loop van deze week in de schappen te hebben. Sweet grey laat nog even op zich wachten.

19 -09-2020:

Vanaf nu ook de sweet grey pompoenen in de verkoop! Heerlijk voor soep, ovengerechten en toetjes. Maar ook een prachtige pompoen om als sier weg te leggen.


26-09-2010

Vanaf vandaag is er de basis voor pompoensoep. Ingevroren staat deze voor u klaar, in 2 verschillende maten. Gemaakt van de uchiki kuri , en de sweet grey pompoen.